Plugusorul lui Basescu: Sa trageti la plugul tarii, pan’ la culmile rabdarii

Plugusorul lui Basescu: Sa trageti la plugul tarii, pan’ la culmile rabdarii

Plugusorul politic 2011 "lauda" realizarile alesilor din anul care s-a scurs. Victor Ponta nu s-a impacat cu Geoana, pe Elena Udrea a intepat-o bradul de Craciun, Emil Boc face ce zice seful, Elena Udrea e mandra de "frunzele" bradului luate din fonduri UE, iar presedintele Traian Basescu le urmeaza romanilor sa traga "la plugul tarii pan la culmile rabdarii".

Trenurile romanesti vor merge pe motorina albastra
Premierul Victor Ponta, solidar cu romanii care au protestat la sediul Channel 4 din Londra

Victor Ponta:

Bradulet bradut dragut / Ninge peste tine / Hai cu mine la partid / Unde-i cald si bine / Cu beteala o sa te-mbrac si-o sa luminezi / Dar cand pune mana Geoana, vreau sa-l curentezi.

Elena Basescu:

Asta nu e bradul tau/ Este a lu' tata / Toata tara e a lui / Nu ti-l dau si gata / Ce-i cu coafura ta? / Ete arati ca dracu / Ete-al dracului boschet / M-a-ntepat cu acul.  Hai copii la sanius, cu manusi si fesuri / Sa ne dam pe derdelus si s-avem succesuri.

Corneliu Vadim-Tudor:

Bradulet cu ramuri multe, ce porti urma de topor / Te-au taiat din varf de munte, mafia padurilor. Tradatori de neam si tara / Toti suntem de-aceeasi teapa / As ciopli cu dintii bradul,  sa va trag cu el in teapa. Unde-s porcii si mojicii, sa le fac o uratura? / Sa le dea Domnul pe masa, ce scot eu acum pe gura!

Traian Basescu:

Dragi romani, gospodari si oameni buni / Eu v-am inhamat pe toti, cu bunici si cu nepoti / Sa trageti la plugul tarii, pan' la culmile rabdarii / Iara eu sa-l tin de coarne, nu cumva sa se rastoarne / De veti vrea sa rupeti jugul / sa raman singur cu plugul.  Eu pocnesc din bice "poc" si indata apare Boc / Va dubleaza TVA-ul si  la toti va piere maul / Va mai taie si din ratii, din pensii si alocatii.

Emil Boc:

Aho-aho, asa a zis seful / Asa facem noi mereu / Eu sa fac ce zice dansul / Dar sa para c-am zis eu.  Chiar pe langa bradul asta, conform unor parametri / O sa treaca autostrada- 4000 de centimetri / Doar ca ne-a zis FMI-ul, conform vizitei recente / Sa taiem acuma pomul, cu 25 de procente / Insa tot incap sub ramuri vreo cinci bebelusi cand ploua / Iar mamicile ma scuipa si-mi arunca-n cap cu oua.

Elena Udrea:

 Aho-aho turisti si frati / Hai veniti sa vizitati / Brazii nostri minunati / Din gradina din Carpati. Asta-i brad cum altul nu e / Ca l-am luat cu fonduri UE / Fiecare ramurica, are cate-o frunzulica / Si fiecare frunzulea, cate-o su' de mii costa / C-am platit proiect pe ea.  Eu v-astept si-n noul an, in gradina lui Traian.

Dan Diaconescu:

Aho-aho, buna seara mai baieti / Voi nici nu stiti ce pierdeti / Ia opreste plugul frate, c-avem exclusivitate / La multi ani, cinstita gazda, ia sa dam sub brad o brazda / Ca mi-a zis mie Ogica, ca poate la o adica a trecut Cioaca pe-aici / Sin-angropat pe cine: Ghici! . Va doresc ca noul an, sa-l aveti senzational / Si la anu-n loc de pom sa-mpodobiti un tomberon. Porniti plugul mai flacai si manati pe domnii boi / Astia-s boi cu  CNP -eu, membri in partidul meu.