Mihai Gadea isi incalca si religia pentru a-si apara stapanul

Mihai Gadea isi incalca si religia pentru a-si apara stapanul

Pronuntarea sentintei finale in Dosarul ICA, prin care Dan Voiculescu este trimis in spatele gratiilor pentru urmatorii 10 ani, reprezinta finalul unui proces indelungat, desfasurat pe o perioada de 6 ani. Nu si pentru subalternii mogulului.

Mai multe ONG-uri cer ancheta oficiala privind lipsa de reactie a Jandarmeriei la protestul Antena 3
Mircea Diaconu, cercetat penal pentru TREI INFRACTIUNI. Ponta il trimite la Parchetul General

Dupa interminabilele emisiuni pre-verdict, transformate in pledoarii orbesti in favoarea fondatorului Intact, angajatii Antenelor, in frunte cu Mihai Gadea, s-au reunit vineri seara intr-o noua editie speciala, pentru a-si deplange deopotriva soarta si patronul.

Inarmat cu jumatati de adevar si instigari la revolte solidare, Mihai Gadea si-a inceput emisiunea in forta, muncind cot la cot cu vedetele postului pentru a-si sustine cauza. O cauza pentru care nimic nu s-a dovedit a fi mai important. Nici propria sa religie.

„Mihai Gadea respecta Sabatul si, din acest motiv, niciodata nu o sa-l puteti urmari la „Sinteza Zilei” vineri seara si nici macar sambata seara, deoarece adventistii nu lucreaza de la apusul zilei de vineri pana la apusul zilei de sambata”, nota de curand Emanuel Ungureanu, intr-un editorial postat pe site-ul ziardecluj.ro.

Intr-adevar, adventistii de Ziua a Saptea pazesc aceasta zi pentru odihna si inchinare, conform Scripturii. Obisnuiesc sa se intalneasca la biserica pentru inchinare publica „in fiecare vineri seara, la inceputul Sabatului (nume biblic pentru sambata), sambata dimineata si dupa-amiaza”, dupa cum este descris portretul unui adventist, chiar pe site-ul Bisericii.

Vineri, 8 august 2014, in prima seara a lui Dan Voiculescu dupa gratii, cand Soarele apunea la ora 20:32, intaiul sau discipol isi incepea discursul de gade al Justitiei, in fata unei asistente cu capul plecat si ochi umezi, asigurandu-si o data in plus conducatorul ca se afla „inca aici”.