Mihaela Geoana: Sotul meu a fost atacat energetic foarte mult in campanie

Dupa ce Mircea Geoana a sustinut vineri ca Traian Basescu are specialisti in ezoterism, sotia sa vine sa ii intareasca spusele. Mihaela Geoana vorbeste de atacuri energetice asupra sotului sau ce au avut loc

Norul vulcanic deasupra Romaniei se va diminua sub influenta precipitatilor de luni si marti
CRIZA LA GUVERN: Ungureanu a parasit sedinta Coalitiei, acuzand presiuni politice

in campania electorala.

Mihaela Geoana a declarat ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei. Doamna Geoana vorbeste despre banuiala ca PD-L a avut oameni cu aceasta misiune.

Mihaela Geoana a vorbit si despre vizita pe care Mircea Geoana a facut-o la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu: „Toata lumea i-a reprosat faptul ca vizita la Vantul a fost o mare greseala. Din punctul meu de vedere cred ca ca nu a ripostat foarte natural, desi stia ca acea fotografie exista. Sunt convinsa ca a fost atacat energetic foarte mult. Banuiesc ca PD-L-ul a avut oameni care se ocupau cu asa ceva”. Vineri, Mircea Geoana a sustinut la aceeasi televiziune ca Traian Basescu are specialisti in ezoterism pe care i-a vazut alaturi de presedinte in campania electorala, dar si la Cotroceni. Liderul PSD a facut aceste declaratii la cateva saptamani dupa ce fostul sau sef de campanie, Viorel Hrebenciuc, a vorbit despre faptul ca Traian Basescu a fost ajutat de forta flacarii violet la dezbaterea finala dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale.