Magistrat trimis in judecata dupa ce a primit spaga SORICI si CARNATI

Magistrat trimis in judecata dupa ce a primit spaga SORICI si CARNATI

Un magistrat de la Tribunalul Prahova a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce a primit mita sorici si carnati de la un prieten. Judecatorul a incercat sa mituiasca si o colega, acesta oferindu-i 2.000 de lei, insa femeia l-a dat pe mana procurorilor. Judecatorul era prieten de 16 ani cu patronul unei bacanii. Acesta punea deoparte tot ce era mai bun si mai proaspat, pentru poftele magistratului.

Mircea Toader: Scopul motiunii este sa distorsioneze echilibrul din Parlament
Tabara: In 2007, Tariceanu il ruga pe directorul de la Fundulea sa nu spuna ca sunt probleme cu seceta

"Judecator: Trebuie sa ma duc de Revelion undeva. Si vreau sa mai iau niste carne, sa mai fac niste carnati, stii ca trebuie asa…

Patron bacanie: Cum Doamne!

Judecator: Si niste sorici, eu n-am timp sa caut. Deci niste soricel mai fragezel, asa, mai grasut!

Patron bacanie: Ma descurc eu!

Judecator: Asa…si vreo 2-3 kile de carne, ca mai fac niste carnati!".

Problemele au aparut atunci cand un angajat de la bacanie a fost arestat pentru ca a condus beat. Patronul bacaniei a apelat la vechiul sau prieten pentru ca angajatul sau sa fie eliberat mai repede. Judecatorul n-a zis nu, mai mult, a incercat sa-si corupa colega care se ocupa de dosar:

"Judecator: Ma, a venit sefu' lui, care e prietenu' meu: "Am si eu pe nenorocitu' asta, e in puscarie. Acum vreau sa-l eliberez" (..) Este colegial, nu vreau alte chestii, Doamne fereste, ca si asa mai am cateva luni pana la pensie.

Colega judecator: Il stii?

Judecator: : Nu-l stiu pe asta, stiu de la seful lui, care m-a rugat (…) Mi-a zis 20 de milioane de lei, intelegi?". Judecatoarea n-a stat pe ganduri si si-a denuntat colegul la DNA. Acum, magistratul spagar si prietenul care ii aducea sorici proaspat sunt judecati pentru fapte de coruptie, potrivit romaniatv.net.