Klaus Iohannis a fost taxat dur pe internet dupa ce a afirmat ca si-a cumparat case pentru ca nu a investit in copii

Klaus Iohannis a fost taxat dur pe internet dupa ce a afirmat ca si-a cumparat case pentru ca nu a investit in copii

Klaus Iohannis a fost dur taxat pe internet dupa ce a explicat modul in care si-a cumparat casele, relateaza Stiripesurse.

Romania ca o jungla: Femei injunghiate, marlani la volan, legea pistolului in trafic. Ce e de facut?
Suma luata in calcul pentru noul acord cu FMI este de 5-6 mld. euro, dar poate creste la 8 mld.

”Noi nu avem copii, deci altii au investit in copii, in educatia copiilor, noi am investit in imobile. Lucrurile sunt absolut simple”, a declarat Iohannis.

In urma acestei afirmatii, internautii s-au revoltat, liderul PNL fiind ironizat pe Facebook.

Astfel, pe internet au aparut mai multe imagini care spun despre Iohannis ca are o „calitate nemteasca” in a-si „albi” propriile case, facand referire la modul ilicit prin care edilul a pus mana pe unele dintre casele pe care le detine.

Alte persoane au amintit si de scandalul in care a fost implicat Iohannis la inceputul anilor ’90, atunci cand liderul PNL a fost acuzat de implicarea in procesul de infiere al fratilor Iliut, dati in grija unei familii din Canada.

Totodata, ironiile au lovit in imaginea de om cinstit si serios cu care marseaza Iohannis in aceasta campanie, subliniind faptul ca intr-una dintre spetele in care Iohannis se judeca, candidatul ACL a pierdut in prima instanta, Tribunalul Brasov considerand ca una dintre casele lui Iohannis a fost obtinuta prin uz de fals.

Acestia folosesc o imagine cu actorul Richard Gere, pentru a aminti ca Iohannis are in proprietate o casa nationalizata de regimul comunist si intrata in posesia lui Iohannis dupa ce a fost revendicata de un fals mostenitor.