Adrian Nastase o ataca VIOLENT pe Elena Udrea

Adrian Nastase o ataca VIOLENT pe Elena Udrea

Fostul premier o pune la zi pe Elena Udrea, intr-o postare pe blog.

Epidemiologii spun ca intensitatea virusului A/H1N1 in Romania este rezultatul refuzului vaccinarii
ANDREI NASTASE citeste vineri SCRISOAREA DE ADIO lasata de Adrian Nastase

"Dupa ce a fugit din Bucuresti pentru a candida la Parlamentare in Moldova, Elena Udrea – in incercarea de a obtine, cu orice pret, imunitate parlamentara – dovedeste, in ciuda tocurilor de 25 de cm si a cunoscutelor posete – ca nu a fost niciodata altceva decat o personalitate de periferie.

Am citit o relatare despre ceea ce a scris recent pe blog, afirmand ca actuala Constitutie este rezultatul unui conflict pe care „puscariasul Adrian Nastase” l-ar fi avut cu Ion Iliescu. Las la o parte faptul ca, in perioada 2002 – 2003, Elena Udrea nu cred ca se preocupa de revizuirea Constitutiei – din cate se spune, pe atunci, se juca in curte la PSD cu Cosmin Gusa si cu alti tineri intreprinzatori.

Las la o parte si faptul ca revizuirea Constitutiei, in 2003, s-a facut, in principal, pentru a se introduce in textul constitutional articolele 148 si 149 – care sa permita ratificarea tratatelor de aderare la UE si la NATO, cu votul de doua treimi in Parlament si nu prin referendum. De altfel, nu s-au facut modificari ale Constitutiei decat in chestiunile in care a existat si acordul PD si al PNL (fiecare articol al legii de revizuire a fost adoptat cu doua treimi din voturi)", scrie Adrian Nastase, pe blog.

"Poate ca Elena Udrea, dupa doar un singur mandat de parlamentar, nu a aflat lucrurile astea. Poate ca nu le-a discutat nici cu Traian Basescu pe vremea cand lucra la Cotroceni. Ceea ce m-a deranjat a fost insa lipsa de „eleganta” in exprimare.

Formula „puscariasul Adrian Nastase”, in conditiile in care stie mai bine decat multi altii rolul pe care l-a avut Basescu in condamnarea mea, in conditiile in care nici unul din oamenii responsabili din politica romaneasca (inclusiv cei din PDL) nu a folosit formule peiorative la adresa mea, aceasta formula, deci, arata, din pacate, ce se afla cu adevarat, din punct de vedere al caracterului, sub hainele scumpe si fardurile sofisticate. Pe mine si pe cei din familia mea sau pe prietenii mei, aceasta formula nu ne afecteaza – pentru ca stim adevarul despre aceasta condamnare. Ea insa ii murdareste pe cei care o folosesc", adauga acesta.

Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.