George Copos, gest ULUITOR in PUSCARIE

George Copos, gest ULUITOR in PUSCARIE

Fostul actionar majoritar al celor de la Rapid, GEORGE COPOS, suporta foarte greu regimul de la Penitenciarul Rahova. GEORGE COPOS a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare in DOSARUL TRANSFERURILOR.

Basescu: Primavara araba ne-a dat ocazia sa retraim momentul caderii dictaturilor din Europa de Est
Basescu, lui Filat: Nu va grabiti cu invatamantul la distanta, ca noi ne-am lecuit!

Fostul magnat al Rapidului, GEORGE COPOS, acum in varsta de 61 de ani, acuza psihic regimul de detentie. "GEORGE COPOS plange intruna!", a dezvaluit o sursa credibila din puscarie pentru Sport24H. Perioada de carantina de 21 de zile pare sa treaca ceva mai usor pentru Mihai Stoica si pentru Gheorghe Popescu. GEORGE COPOS "plange" si pe blog.

"Sunt nevinovat pentru ca nu am savarsit nicio fapta penala si ma asteptam ca hotararea de achitare pronuntata de Tribunalul Municipiului Bucuresti sa fi fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti. In consecinta, continui sa imi afirm nevinovatia. Astept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare in vederea repararii acestei hotarari profund nedrepte", scrie pe site-ul lui GEORGE COPOS.

Citeste si Inchisoare cu EXECUTARE pentru toti implicati in Dosarul Transferurilor

Cristiana Copos, sotia lui GEORGE COPOS, a fost, sambata, sa-si vada sotul, ocazie cu care i-a adus un pachet cu mancare.