Elena Udrea: Libertatea nu se apara prin agresarea celor care au o parere diferita

Elena Udrea: Libertatea nu se apara prin agresarea celor care au o parere diferita

Presedintele Partidului Miscarea Populara a reactionat vehement cu privire la agresarea unui jurnalist de la postul B1 TV in timpul protestului organizat astazi de Antena 3 la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta: CLASA PREGATITOARE ar putea fi DESFIINTATA din 2013
Social-democratii isi aleg duminica presedintele de partid. Liviu Dragnea, singurul candidat

"Incidentul de astazi in care cativa jurnalisti au fost agresati la marsul din fata Palatului Cotroceni este reprobabil. Partidul Miscarea Populara condamna violentarea jurnalistilor care isi fac onest meseria si care au o abordare diferita de cea pe care o impun Antenele in fiecare seara. Libertatea de expresie nu inseamna instigare la violenta. Ea implica o dezbatere argumentata, bazata pe schimbul de idei si pe acceptarea tuturor opiniilor in societate. Libertatea de expresie este o valoare care a fost cu greu dobandita in Romania, iar astazi risca sa fie calcata in picioare de Antena 3. Sa spui ca aperi dreptul tau la exprimare, prin atacarea unor persoane care au libertatea de a avea o parere diferita de a ta, este cel putin o ipocrizie. O valoare nu poate fi sustinuta prin ingradirea aceleiasi valori. Condamnam instigarea la anarhie si la dezordine publica pe care a initiat-o Mihai Gadea si conducerea AntenelorȚ, sustine Elena Udrea, intr-un comunicat de presa.

Liderul PMP cere, in mod public, ca institutiile care asigura ordinea publica si ministrii din Guvernul Ponta sa nu mai permita aparitia, pe viitor, a unor incidente similare si sa ofere protectie tuturor cetatenilor romani.

"Ceea ce se intampla acum in strada este consecinta unei manipulari majore care s-a facut in fiecarea seara de la tribuna Antenelor. Nu o sa-i vedeti in strada pe romanii care apara statul de drept, care apara justitia sau pe aceia care considera ca daca un politician a gresit, el trebuie sa plateasca. Din pacate, in strada sunt multi oameni manipulati, oameni care se asocieza in acest moment cu Dan Voiculescu si cu ilegalitatile pe care le-a comis", conchide Elena Udrea.