Dumitru Dragomir, la iesirea de la DNA: Este santajul lor, sa nu ma bage pe mine in chestia asta

Dumitru Dragomir, la iesirea de la DNA: Este santajul lor, sa nu ma bage pe mine in chestia asta

Seful LPF, Dumitru Dragomir, a fost audiat ca martor de procurorii DNA, in dosarul de santaj in care a fost retinut pentru 24 de ore directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu.

PARIUL lui BASESCU: Pentru ce vor vota romanii
Surse: DNA va cere aviz de arestare pe numele deputatului Catalin Teodorescu

Dumitru Dragomir a fost audiat joi seara timp de trei ore de procurorii DNA, in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru infractiunea de santaj.

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, care chiar pe 30 mai a implinit varsta de 67 de ani, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 18.30 si a intrat in fuga in institutie, evitand contactul cu jurnalistii.

Audierile s-au incheiat dupa ora 21.30, iar la plecare Dumitru Dragomir a declarat: "Celor de la Antena le-au scos RDS-ul niste televiziuni de pe cablu si ei erau in mare scandal. Alexandrescu mi-a trimis o hartie neinregistrata dar cu antetul Intact si imi cerea sa raspund la niste intrebari despre un contract facut de firma mea cu RCS&RDS. In orice caz nu m-am simtit bine, nu vreau sa fac rau, dar vizavi de mine au gresit. Este treaba lor, este santajul lor, dar sa nu ma bage pe mine in chestia asta. Nu am gresit cu nimic".

Anterior, referitor la suma de 1,7 milioane euro primita de la RCS&RDS, Dumitru Dragomir declarase la Romania TV: "Este un contract intre doua societati. Am facut o asociere pe investitii. 10 ani de acum inainte, RCS primeste 15 la suta, iar in ultimii cinci ani or sa ia toate veniturile asocierii (…) A venit cei de la Garda Financoara, au generat controlul si dupa o luna de zile s-au intors cu o lectie precisa: domnule, da-ne toate documentele vizavi de contractul asta! Nu am luat bani din asociere, banii se regasesc in investitii, nu mi-au dat amenda".