Decizia lui Dumitru Dragomir dupa arestarea lui Becali

Decizia lui Dumitru Dragomir dupa arestarea lui Becali

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, se pare ca s-a speriat de condamnarea lui Gigi Becali si a decis sa ia o masura radicala in ceea ce-l priveste.

Populatia rurala ar putea salva cresterea economica, daca se rezolva problema educatiei
DISPUTA IN CNA privind modul in care a fost reflectata la TV iesirea lui Becali din inchisoare

Acesta a declarat, marti, ca va aparea mai rar in presa de acum inainte.

“Pentru ca daca apari des e imposibil sa nu gresesti, sa nu spui ceva. Iar ziaristii sunt mai multi decat sobolanii in Bucuresti”, a declarat pretedintele LPF.

“Gigi Becali ati vazut ca era in prim-planul tuturor televiziunilor, era de neatins. E, rautatea omeneasca l-a distrus, chiar daca el a facut atat de mult bine. Si atunci, incepand de azi, si eu voi aparea destul de rar pe la televizor. Pentru ca daca apari des e imposibil sa nu gresesti, sa nu spui ceva. Iar ziaristii sunt mai multi decat sobolanii in Bucuresti. Sau sa fac alta comparatie, mai multi decat zidarii in Bucuresti. E o meserie frumoasa asta de ziarist, jignesti pe toata lumea si nu se intampla nimic. Si atunci ma feresc sa nu ma ia in primire si pe mine, ca si eu am gura mare”, a spus Dragomir. In opinia lui Dragomir, Gigi Becali va face aproximativ 60 la suta din cei trei ani de inchisoare.

Presedintele LPF a mai declarat ca il va vizita pe Gigi Becali la penitenciar. “Mai tarziu am sa incerc sa ma duc pana la el. Nu am cu ce sa il ajut, el se ajuta singur prin taria pe care o are. Nu ma duc cu tablele ca nu-mi da voie. Acolo stai in spatele unei perdele sau a unei mese. O sa ii spun sa fie tare ca atunci cand o sa iasa tot el este. Gigi Becali cade in picioare, sanatatea sa il ajute. Pentru ca dupa 2-3 luni poate sa ii dea domnul presedinte (n.r. – Traian Basescu) o gratiere, daca nu, peste un an si jumatate vine alt presedinte si s-ar putea sa ii dea ala”, a afirmat presedintele LPF.