Candidatul dreptei la prezidentiale se lasa asteptat: PDL si PNL vor metode diferite de nominalizare

Candidatul dreptei la prezidentiale se lasa asteptat: PDL si PNL vor metode diferite de nominalizare

Numele candidatului Dreptei la Cotroceni se lasa asteptat. Desemnarea prezidentiabilului a fost amanata, pentru ca, spun unele surse, PDL si PNL vor metode diferite de nominalizare.

Miscarea Penticostala din Norvegia, prima reactie in cazul Bodnariu: „NU suntem persecutati de autoritati. NU gasim niciun argument rezonabil pentru utilizarea violentei fizice ca pedeapsa”
Deputatul Grosaru vrea sa faca votul secret si mai secret

Intre timp, liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat ca prezenta lui Iohannis in cursa pentru prezidentiale va face din religie o tema extrem de importanta in campanie.

Si prezidentiabilul PDL Catalin Predoiu a declarat ca are "ingrijorari" cu privire la candidatura lui Iohannis, din cauza procesului cu Agentia Nationala de Integritate.

Pe surse, se pare ca amanarea prezidentiabilului are loc dupa ce liberalii au propus sondaje rapide, in timp ce oamenii lui Blaga au ales solutia unei cercetari amanuntite pe teren.

Pana la urma, varianta a II-a a castigat, asa ca in aceasta perioada cercetarile sunt in plina desfasurare. Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, spune ca daca in cursa pentru Cotroceni intra Klaus Iohannis, religia va fi o tema importanta.

"Daca ramane domnul Iohannis, va fi o tema de campanie. La un elecorat, mai degraba de stanga, va prinde. Religia conteaza. Mitul germanului e doar in teorie. Asta chiar te poate complexa. Dar nu e cazul domnului Iohannis”, a spus Elena Udrea la Adevarul Live.

Si tot legat de religie, reprezentantii BOR au subliniat ca aceasta are relatii civilizate cu toate partidele, dar ramane neutra din punct de vedere politic.

Pe de alta parte, prezidentiabilul PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca are "anumite ingrijorari" cu privire la candidatura liderului PNL Klaus Iohannis, din cauza procesului pe care edilul sibian il are cu Agentia Nationala de Integritate.