Adrian Nastase o vrea pe Udrea avocat pentru Zambaccian

Adrian Nastase o vrea pe Udrea avocat pentru Zambaccian

"In ceea ce priveste dosarele mele, in calitate de sefa de cabinet a lui Basescu, probabil ca Elena Udrea stie exact cine si de ce a facut acele dosare. Am totusi un regret - faptul ca nu i-am propus sa ma apere, ca avocat, in dosarul Zambaccian, pentru ca, am vazut, in dosarul Mihaileanu, s-a descurcat minunat!", scrie liderul PSD pe blog.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost retinut pentru spalare de bani si evaziune fiscala
Sindicalistii din educatie declanseaza maine un protest de amploare

Liderul PSD Adrian Nastase scrie ironic pe blog ca regreta ca nu a angajat-o pe Elena Udrea ca avocat in dosarele Zambaccian avand in vedere ca aceasta s-a descurcat "minunat" in dosarul casei de pe strada Mihaileanu, deschis impotriva lui Traian Basescu. Social-democratul persifleaza afirmatia Elenei Udrea potrivit careia Monica Ridzi ar trebui sa plece din PDL. "La acest sfarsit de saptamana, am admirat-o pe Elena Udrea in doua ipostaze inedite: in primul rand, jucand baschet cu Marian Vanghelie. In al doilea rand, aruncand-o la gunoi pe colega sa de concerte la malul marii, Monica Ridzi, concerte menite a o trimite in exil, la Bruxelles, pe fiica lui Basescu. O adevarata camarada.", scrie social-democratul. "Verticali, colegii Monicai Ridzi!  Dupa ce Basescu a lansat indemnul <So pe ea!>, unii dintre ei, pentru a arata de ce parte sunt, inainte de viitorul congres cu alegeri, au sarit cu bocancii pe fosta sefa a echipei de sperante a PDL-ului, uitand ca ea s-a "sacrificat" pentru trimiterea la Bruxelles a unui anumit candidat "independent". Adevarate caractere!", continua Nastase.

El ironizeaza apoi calitatile de avocat ale ministrului Elena Udrea, marturisind ca regreta ca nu a angajat-o sa-l apere in dosarele Zambaccian, dupa ce aceasta a reusit sa castige procesul pentru Traian Basescu in dosarul Mihaileanu. "In ceea ce priveste dosarele mele, in calitate de sefa de cabinet a lui Basescu, probabil ca Elena Udrea stie exact cine si de ce a facut acele dosare. Am totusi un regret – faptul ca nu i-am propus sa ma apere, ca avocat, in dosarul Zambaccian, pentru ca, am vazut, in dosarul Mihaileanu, s-a descurcat minunat!", conchide liderul PSD.