Actrita Rodica Tapalaga a murit

Actrita Rodica Tapalaga a murit

Cunoscuta actrita Rodica Tapalaga a murit sambata la varsta de 71 de ani. Actrita Rodica Tapalaga a disparut dintre noi, sambata, dupa o grea suferinta, informeaza familia indoliata.

Radu Stroe vrea sa schimbe statutul politistului
Rovana Plumb: Discutia privind ordonanta cresterii salariilor demnitarilor se amana pentru saptamana viitoare

Cunoscuta si iubita pentru numeroasele sale aparitii in piese de teatru si filme, Rodica Tapalaga avea 71 de ani. Corpul neinsufletit se afla depus incepand de duminica la Biserica “Sfintii Trei Ierarhi” Coltea din centrul Capitalei, unde colegii si admiratorii ii pot aduce un ultim omagiu pana in dimineata zilei de 21 decembrie.

"Mama a avut mai multe suferite dar una mai grava o colagenoza care dureaza de circa 7 ani insa numai in ultimele luni a fost spitalizata. S-au incercat toate tratamentele, dar boala a fost in stadiu avansat si dumneaei a dus-o pe picioare si a vrut sa nu renunte la stilul de viata activ pe care il avea, ea s-a agravat in ultimele doua luni. A fost in spital la Floreasca, dar nu s-a ameliora, dupa aceea a decedat in sapte zile acasa. ieri practic s-a intamplat", a declarat pentru REALITATEA.NET, fiul acesteia, Barbu Popescu. Inmormantarea va avea loc marti intr-un cadru privat.