Vanatoarea de la Balc s-a incheiat

Vanatoarea la Balc s-a incheiat ieri dupa amiaza. Ca in fiecare an, la vanatoare au participat si invitati din strainatate.

Cristina Roventa reprezinta Romania la Miss Tourism World 2012
Will Smith si fiul sau vor juca din nou impreuna, intr-un SF

Pe lista invitatiilor din acest an sunt fabricantul Cartier Alfred Baumhauer, presedintele Consiliului de administratie al Volkwagen, Wolfgang Bernhard, omul de afaceri Elan Schwartzenberger, presedintele companiei de componente auto Magna Europa Wolf Siegfried, primarul din Monte Carlo, Marsan George, Erich Hampel, CEO al Bank Austria Creditanstalt si Wolfgang Porsche, presedintele producatorului auto cu acelasi nume.

Partidele de vanatoare s-au desfasurat pe 1.500 de hectare din cadrul Complexului cinegetic privat de la Balc. Anul acesta, la cea de-a sasea editie a evenimentului de la Balc, au participat 29 de vanatori si 100 de gonaci.

In 2007, pe lista invitatilor s-au aflat 30 dintre cei mai importanti oameni de afaceri, politicieni si sportivi din Europa. Printre ei, Wolfgang Porsche, Klaus Mangold, presedintele Chrysler, fostul mare fotbalist german Klaus Fischer, printul Dimitrie Sturdza, dar si fostul premier, Petre Roman.

In 2008, vanatoarea de mistreti s-a desfasurat departe de ochii presei. La eveniment au participat si localnici. Cel putin 150 de mistreti au fost impuscati. Anul trecut, la cea de-a cincea editie a intalnirii dintre bogatii Europei, bilantul vanatorii de lux a fost de 200 de mistreti.

Domeniul de la Balc are peste 11.000 de hectare, iar tarcul unde are loc vanatoarea se intinde pe 1.500 de hectare. Istoria vanatorilor organizate de Tiriac incepe in 2005, in ianuarie, cand miliardarul si-a deschis domeniul din Bihor cu 185 de mistreti impuscati.