Un nou album Jimi Hendrix, lansat pe 8 martie

Familia lui Jimi Hendrix si compania Sony Music vor lansa pe 8 martie un album cu piese originale ale celebrului chitarist

Andreea Marin Banica vorbeste despre incidentul din restaurant
Julia Roberts, mai dorita decat Angelina Jolie pentru o aventura de-o noapte

, ce nu au fost niciodata comercializate, informeaza Reuters. Albumul intitulat „Valleys of Neptune“ contine peste o ora de inregistrari din 1969, cu un an inainte ca Jimi Hendrix sa moara la Londra, la vårsta de 27 de ani.

„Fratele meu Jimi a inregistrat aceste piese in studioul nostru de acasa“, a declarat Janie Hendrix, presedinta Experience Hendrix LLC, compania detinuta de familia Hendrix, infiintata cu scopul de a proteja mostenirea lasata de celebrul chitarist, estimata la mai multe zeci de milioane de dolari. Albumul „Valleys of Neptune“ va contine cåteva piese cunoscute de fani, gratie inregistrarilor anterioare, dar si peste 60 de minute de inregistrari ce vor fi lansate in premiera cu aceasta ocazie. Pe acest album au fost incluse coveruri dupa piese celebre – „Bleeding Heart“ (Elmore James) si „Sunshine of Your Love“ (Cream) – si interpretari originale semnate de Hendrix ale unor compozitii precum „Ships Passing Through The Night“ si „Lullaby For The Summer“.