Teo Trandafir, emotionata profund! Este cea mai importanta zi de pana acum, ca mama

Maia, fiica adoptiva lui Teo Trandafir, si-a aniversat ziua de nastere, joi (10 mai). Adolescenta a implinit 14 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj

Sore nu se mai marita anul acesta! Ce-a putut sa spuna despre nunta
Avocatul lui Huidu: Expertiza tehnica se va efectua in doua, trei luni

Maia, fiica adoptiva lui Teo Trandafir, si-a aniversat ziua de nastere, joi (10 mai). Adolescenta a implinit 14 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emotionant si a postat o fotografie recenta in care apare alaturi de fata ei.

Teo Trandafir si fiica ei, Maia, au o relatie cu adevarat speciala. Cele doua sunt extrem de apropriate si au o legatura foarte stransa. Teo a adoptat-o pe Maia de mica, iar ea a stiut intotdeauna adevarul. Acum, Maia s-a transformat intr-o adevarata domnisoara si a venit deja varsta la care este nevoita sa isi faca buletin de identitate.

„Mai ieri, acum 14 ani, ai intrat in viata mea, devenind exact asta: intreaga mea viata. Acum, e vremea buletinului de identitate. O bucurie de copil a devenit o fericire de domnisoara. La multi ani, Maia!”, a scris Teo Trandafir pe pagina ei de Facebook.

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia cand avea trei luni
Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, in 2004, la varsta de trei luni. Fata a devenit rapid centrul universului ei. Desi este infiata micuta pare ca-i seamana leit. Nu doar fizic, ci si la comportament. Cele doua se inteleg de minune si se sfatuiesc in tot. Maia nu ii ascunde nimic mamei ei, iar Teo este un parinte foarte intelegator.

„De mai multi ani m-am gandit ca Dumnezeu imi va da un semn si ca intr-o zi voi putea sa-mi tin in brate copilul. Aceasta a fost marea dorinta a vietii mele”, marturisea Teo cu ani in urma.