Tania Budi vorbeste despre relatia cu Viziru!

Tania Budi vorbeste despre relatia cu Viziru!

La emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, de ieri, Tania Budi a oferit detalii despre relatia cu Lucian Viziru, incheiata destul de brusc in anul 2009.

Monica Gabor, totul despre viata ei! Episodul Damaschin, Irinel, Mr.Pink
Irinel Columbeanu: Monica vrea sa-mi vanda copilul contra Bentley-ului si a apartamentului

 

"Aveam un tic verbal de care am scapat. Ziceam «Ma sinucid daca nu merge telefonul asta!». E posibil ca de aici sa-i fi venit lui ideea asta", a spus Tania Budi. Vedeta a precizat ca nu-si explica actuala atitudine a lui Viziru si atacurile lui violente, cu dezvaluiri din trecut care nu-si au locul: "Era un om OK, ne-am despartit prieteni, am mai vorbit un timp… Apoi e adevarat ca nu am mai comunicat, dar a fost de comun acord, asa au evoluat lucrurile".

Viziru a acuzat-o pe Tania ca se agata de barbati cunoscuti ca sa "ii creasca cota de popularitate". El a vorbit si despre o partida de sex in trei:

"Nici macar nu e priceputa la capitolul asta. Cand i-am propus sa aduca o alta femeie in pat, in prima faza s-a facut ca lesina, ca i se face rau, a plecat. Noi oricum nu aveam o relatie atunci… Nu ma mandresc cu asta, dar eu ma vedeam cu mai multe femei in perioada respectiva si ea stia asta. De 3 ani de zile tot cauta scandaluri in presa ca sa mai iasa in fata. Imi trimitea mesaje de seara pana dimineata, cu sutele. Ma ameninta ca se sinucide, ma injura".