Surorile lui Robert Pattinson o detesta pe Kristen Stewart!

Surorile lui Robert Pattinson o detesta pe Kristen Stewart!

Actorul Robert Pattinson are doua surori extrem de protectoare care ar face orice ca fratiorul lor mai mic sa nu mai treaca prin suferinta pe care i-a cauzat-o iubita lui, Kristen Stewart, in urma cu patru luni.

Mihaela Drafta reinventeaza moda la liceu
Simona Patruleasa face DEZVALUIRI despre viata ei de familie

Potrivit CDL insa, cele doua sunt atat de pornite impotriva protagonistei din Twilight incat ii fac zile amare acesteia. Prezente la premiera Breaking Dawn Part 2 impreuna cu mama lor, cele doua au fost surprinse de paparazzi ignorand-o complet pe iubita fratelui lor. In timp ce Clare, mama lui Robert a salutat-o pe tanara si a luat-o in brate, cele doua nici nu au vrut sa o priveasca si au socializat la petrecerea de dupa premiera cu alti invitati.

Mai mult decat atat, potrivit DailyMail, in cele cateva zile libere de Ziua Recunostintei, Rob si Kristen au petrecut timp in Londra, alaturi de familia acestuia, moment in care, din nou, comportamentul lui Lizzy si Victoria Pattinson, surorile protagonistului din Twilight, i-au dat din nou batai de cap lui Kristen.

"Sunt de-a dreptul dezgustate de scandalul infidelitatii si pur si simplu nu pot sa treaca peste faptul ca l-a facut de rusine pe fratele lor. Ele i-au fost alaturi lui Rob dupa publicarea fotografiilor compromitatoare si nu vor sa il vada din nou la fel de suparat ca atunci", a spus o sursa din anturajul actorului.

Potrivit CDL, Kristen Stewart, care a petrecut Ziua Recunostintei in Londra, a venit epuizata in LA dupa cina in casa lui Robert si e disperata pentru ca nu stie ce sa faca pentru a le demosntra lui Lizzy si Victoriei ca s-a schimbat.