Shania Twain s-a logodit cu barbatul a carui nevasta i-a furat sotul

Shania Twain s-a logodit cu barbatul a carui nevasta i-a furat sotul

 "Shania este cordiala cu Mutt de dragul copilului. Toata lumea se intelege bine acum. Mutt stie de logodna si e fericit pentru Shania", spune o sursa. Shania Twaina avut inima franta cand barbatul cu care era casatorita de 14 ani, legendarul producator Mutt Large, a parasit-o pentru cea mai buna prietena a ei.

Glenn Close intr-un film despre Susan Boyle
Angelina Jolie: Nu mi-e scarba sa mananc paianjeni si gandaci

Totusi cantareata de muzica country, Shania Twain, in varsta de 45 de ani, se spune ca e mai fericita ca niciodata gratie logodnei cu sotul femeii care i-a furat barbatul. Frederic Thiebaund, in varsta de 40 de ani, a fost insurat cu cea mai buna prietena a cantaretei, Marie-Ann Thiebaud, care locuieste acum cu Lange, fostul sot al Shaniei. Marie-Ann a fost o angajata a Shaniei si a avut grija de casa din Elvetia a cantaretei. Ea devenise o confidenta a lui Twain si a calatorit mult alaturi de Shania.

Cand au aparut zvonuri ca ar exista o aventura intre sotul ei si Marie-Ann, Shania a hotarat sa se consoleze in bratele lui Thiebaund, care suferea la randul sau dupa despartirea de nevasta.