Serban Huidu despre Mircea Badea: „Sceleratul din gura presei, maimuta clevetitoare”

Doua dintre cel mai in voga vedete media, Serban Huidu si Mircea Badea, se ataca extrem de virulent

Monica Tatoiu a primit vesti proaste de la medici
Anna Lesko si-a rupt mana la schi in Franta

, folosind un limbaj la limita decentei. Razboiul dintre Mircea Badea si Serban Huidu s-a reluat, motivul diputei fiind de data aceasta Teo Trandafir, acuzata de realizatorul „Cronicii Carcotasilor” ca si-ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro pentru un „show cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani”.

Mircea Badea a sarit in apararea prietenei sale, declarand la emisiunea sa de la Antena 3: „Va spun ce am aflat eu si va spun ca sunt dublu acoperit. De fapt, ginerica a aflat ca colegul lui oratanie – nu asa il cheama pe ala? – are cu 50% mai multi bani decat el. Conducerea Prima TV ii da cu 50% mai multi bani decat lui pentru ca ala scrie textele”.

Evident, Huidu nu a ramas fara replica, desi vorbeste moralizator despre apetenta romanilor pentru scandal, scriind pe blogul sau personal: „Ultima gaselnita penala a sceleratului din gura presei a fost aia cu salariul lui Misu mai mare decat al meu! Asa sa fie cum spui tu, ma, maimuta clevetitoare, ca Misu merita fiecare banut pe care-l castiga, muncind cinstit, nu pupand dosuri apetisante cum ai facut matale de-al lungul carierei. Ca atunci cand nu ti-a mai placut popoul lui Voiculescu, ai trecut cu nasucul pe la Cristi Burci care ti-a dat o painica pe la primatv, apoi ai lins un pic la Sarbu, pe care acum il injuri, si ai supt si de la Prigoana, care acum iti “repugna” ca sa te citez! Dar te-ai intors la cel mai catifelat si matasos popou din lume: cel voiculesciean la care lustruiesti cu abnegatie de atat amar de vreme”.

Ciutacu: Huidu scrie miau ca pisica

In final, Huidu ataca si alte vedete ale Antenei 3: „La olimpiada de la Vancuver, Romania o sa participe cu o echipa proprie la sportul curling: Badea, Ciutacu, Gadea si Stan vor fi baietii care ne vor reprezenta cel mai bine”.

In replica, Victor Ciutacu a declarat la emisiunea Acces Direct: „Eu constitui un soi de tinta pentru baiatul asta cred ca de vreo doi ani de zile. Saptamana de saptamana am inteles ca sunt un soi de erou in speech-urile lor de prost gust. Insa eu n-am o problema cu Serban Huidu, pentru simplul motiv ca eu nu polemizez cu agramatii. Eu nu ma pot certa cu un om care pune virgula intre subiect si predicat si care scrie miau ca pisica”, a declarat Victor Ciutacu, miercuri, la emisiunea Acces Direct.

„Am o rugaminte la Serban: daca a dezvoltat vreo obsesie – nu stiu, fizica, sexuala – pentru mine, s-o marturiseasca. Suport cu tarie vestile proaste”, a mai spus Ciutacu.