Secretul frumusetii Andreei Raicu: De un an sunt vegetariana

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar silueta ei a fost invidiata de sute de femei. Care este secretul

Printul William a participat la prima sa misiune de salvare, pe post de copilot
David Hasselhof: Sunt indragostit de Pamela Anderson

Andreei Raicu? Diva l-a dezvaluit chiar pe blogul personal.

„La inceputul anului trecut am decis sa elimin carnea din alimentatia mea, iar produsele de origine animala sa fie din ce in ce mai rare. Prietenii mi-au spus ca e o nebunie care o sa-mi faca rau, corpul nefiind obisnuit fara ratia saptamånala de carne. Sincer, si eu am crezut ca nu voi avea de unde sa-mi iau energia necesara pentru o zi plina. A trecut aproape un an si pot spune ca ma simt excelent!“, a declarat fostul model.

Iar rezultatele s-au vazut imediat, dupa cum marturiseste Andreea.

„Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Cåt despre diversitatea felurilor, cred ca pot sa scriu o carte de bucate. Totul tine de imaginatie si dorinta de a månca sanatos, iar pentru sala am mai multa energie ca oricånd. Rezultate: piele mai frumoasa, energie mai multa, adio kilograme in plus, ca sa nu mai vorbesc de chinuitoarea celulita, ma simt mult mai bine cu corpul meu“.

Totodata, Andreea a dezvaluit si cåteva trucuri de frumusete pe care ea le foloseste. „In fiecare dimineata ma spal cu apa termala de la frigider, in perioada rece folosesc creme de corp mult mai grase, beau cel putin doi litri jumatate de apa/zi, iau in fiecare zi 1 g de vitamina C, cel mai bun antioxidant“.