Roxana Ionescu a simtit nevoia sa-i ceara iertare tatalui ei!

Roxana Ionescu a simtit nevoia sa-i ceara iertare tatalui ei!

Roxana Ionescu a facut senzatie vineri seara, la proba de striptease, la "Dansez pentru tine", Complet dezinhibata, blonda a facut un show incendiar, uitand pentru cateva minute ca tatal ei priveste din public.

Paula Seling – cea mai frumoasa de la Eurovision
Oana Roman in pat cu Jean de la Craiova

Imediat dupa reprezentatie, Roxana a fugit in culise si primul lucru pe care l-a spus a fost: "Vreau sa-i cer iertare tatalui meu, care a fost in public!". Vizibil stanjenita, vedeta a avut emotii cumplite pana cand a aflat parerea parintelui sau despre ceea ce s-a intamplat pe scena.

Pana la urma, Roxana s-a dezbracat, s-a miscat lasciv si si-a posedat partenerul, o priveliste pe care nu multi tati o pot privi cu inima deschisa. Se pare insa ca al ei, a inteles ca este vorba despre un act artistic si despre un concurs cu miza mare, in care este vorba despre destinele unor oameni incercati de soarta, si a facut imposibilul sa accepte situatia. "Ca barbat… Din punctual de vedere al unui barbat, spectacolul a fost OK! Dar ca parinte… Oricum, copilul este iertat! Am iertat-o", a marturisit barbatul cu ochii umezi.