Paris Jackson a pozat provocator! Fiica regretatului Michael Jackson si-a etalat sanii

Paris Jackson a pozat provocator! Fiica regretatului Michael Jackson si-a etalat sanii

Paris Jackson a pozat topless! Fiica regretatului Michael Jackson si-a facut un nou tatuaj. Vedeta a marturisit tot timpul ca este interesata de spiritualitate. In acest sens, Paris si-a facut un nou tatuaj. 
 

Cameron Diaz s-a sarutat cu fostul iubit, Justin Timberlake
Primele silicoane din Romania, ale unei cantarete de muzica populara
Tanara are mai multe flori desenate pe piept.
 
Paris Jackson a pozat topless – Aceasta si-a etalat noul sau tatuaj de pe piept. Si, pentru ca fanii sa il vada mai bine, a renuntat la sutien. Aceasta si-a acoperit sfarcurile cu niste emoji reprezentand flori
 
Azi, tanara de 19 ani a socat din nou. Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram o imagine nud. In ea, Paris Jackson isi arata sanii si tatuajul. Noile ei desene de pe piept reprezinta chackrele.
 
Inainte sa se vindece, Paris Jackson a mai publicat o imagine cu tatuajul ei. Desenele erau acoperite de o folie si o bluza alba. Proaspat facute, desenele ei au sangerat si i-au stricat tinuta.
 
Acum, cand tatuajele s-au vindecat, Paris le-a aratat fanilor chakrele ei. Acestea sunt centri de energie pe care ii avem in 7 puncte ale corpului.
 
Paris Jackson nu se afla la primul ei tatuaj. Acesta este o impatimita a desenelor pe piele. In urma cu cateva saptamani, ea si nasul ei, Macaulay Culkin, si-au facut tatuaje identice pe mana, informeaza dailymail.