O vedeta britanica a aparut in balconul de la Cannes doar in lenjerie intima

O vedeta britanica a aparut in balconul de la Cannes doar in lenjerie intima

Lizzie Cundy este o prezentatoare TV britanica, cunoscuta mai ales datorita casniciei ei cu fostul fotbalist Chelsea, Jason Cundy.

EUROVISION 2012: Mandinga pregateste o surpriza la Baku si spera sa se claseze in primii cinci
Madonna: Nu mi-as sacrifica niciodata cariera pentru o relatie

Desi n-a aparut in niciun film de la Cannes, vedeta a sosit zilele acestea in capitala europeana a filmului si s-a asigurat ca prezenta ei nu ramane neobservata.

Ca multe alte vedete, prezentatoarea a venit pentru petrecerile de la Cannes, dar a profitat de scurtele intervale de timp neploioase pentru a-si etala corpul de invidiat. Desi la Cannes zilele acestea a fost destul de frig, Lizzie, in varsta de 44 de ani, a iesit pe balconul vilei ei imbracata sumar. Vedeta n-a avut un costum de baie, dar a purtat o pereche de bikini si un sutien negru.

Constienta ca este urmarita de paparazzi, prezentatoarea TV a stat tot timpul pe varfuri, incercand sa creeze impresia ca are picioarele si mai lungi. In imaginea de mai jos, de exemplu, unde Lizzie pare ca sta relaxata si citeste o revista, este destul de vizibil ca pozitia ei este una studiata si ca se straduieste sa para cat mai slaba, tinandu-si picioarele perfect intinse.

Prezentatoarea TV nu si-a petrecut, din fericire, tot timpul pozand pentru paparazzi. Lizzie a si prezentat un eveniment caritabil organizat de Eva Longoria si s-a laudat, bineinteles, pe Twitter in legatura cu acest lucru: "Ce seara! Mi-a placut la nebunie sa prezint pentru evenimentul Evei Longoria. Jane Fonda a fost si ea in public! Ce mai femeie! Am strans atat de multi bani pentru o cauza grozava… sunt atat de fericita!".