Nicoleta Luciu, avansata de trustul Pro: va prezenta Vocea Romaniei alaturi de Pavel Bartos

Nicoleta Luciu, avansata de trustul Pro: va prezenta Vocea Romaniei alaturi de Pavel Bartos

Nicoleta Luciu va fi coprezentatoarea lui Pavel Bartos la show-ul "Vocea Romaniei", incepand de marti, cand va fi dat startul editiilor live, informeaza Pro TV, citat de Mediafax.

Beyonce isi arata burtica de gravida in noul videoclip
Iurie Darie are deja oferte pentru filme XXX

 

Vocea Romaniei, editiile LIVE. Marti, 27 noiembrie incep editiile live de la "Vocea Romaniei". Antrenorii isi vor arunca in lupta vocilor cate trei din cei sase membri ai echipei lor. Sistemul este unul foarte simplu: performeaza concurentii unuia dintre antrenori, se da start vot, perioada de votare dureaza cateva minute, dupa care se opreste si incepe evolutia concurentilor din urmatoarea echipa. Primul clasat din fiecare echipa merge direct in editia urmatoare, iar antrenorul mai salveaza un concurent din cei clasati pe locurile doi, respectiv trei.

Prima editie a show-ului este plina de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriza pentru telespectatori. Momentele pregatite de concurenti sunt si ele spectaculoase. Invitatul special al serii va fi artistul Eagle Eyed Cherry, celebru pentru hit-urile "Save tonight" si "Can't get enough".

O prezenta noua pe scena de la "Vocea Romaniei" este si Nicoleta Luciu, coprezentatoarea lui Pavel Bartos. "Eu sunt o mare fana a emisiunii! In primul sezon nu am scapat nicio editie, asa ca va dati seama cat de mare mi-a fost bucuria cand am primit aceasta propunere. In plus, cine n-ar vrea sa prezinte alaturi de Pavel Bartos? Abia astept live-ul de marti seara! Sa-mi tineti pumnii!", a declarat Nicoleta.