Monica Columbeanu va petrece un nou Craciun alaturi de Irinel

Monica Columbeanu va petrece un nou Craciun alaturi de Irinel

 Sarbatorile o vor gasi pe Monica Columbeanu in tara. Cu toate ca ar fi putut petrece Craciunul in SUA, locul ce a transformat aceasta sarbatoare in fenomenul social care este in prezent, vedeta a ales Romania pentru a onora cateva contracte, dar si pentru ca fiica ei sa fie alaturi de Irinel.

Margineanu, emotii pentru Tudor, fiul sau
Care este adevarata relatie dintre Razvan Simion si parintii Lidiei Buble

„De Craciun, probabil voi fi ii Romania, am niste propuneri pentru a lucra chiar si in noaptea de Craciun… Voi veni in tara cu putin timp inainte, impreuna cu fetita mea si mama. (…) Irina e o fetita foarte spirituala si isi doreste foarte mult sa fie cu tatal ei”, a declarat Monica pentru ziarul Ring.

Cu toate ca de multe ori este considerata o fire pragmatica, Monica recunoaste ca are superstitiile ei: intotdeauna poarta bani la ea de revelion: „Intotdeauna port bani la mine. Sunt chiar convinsa ca imi aduc mult noroc in activitatea mea profesionala si imi merge atat de bine. Pana la urma, nu e vorba decat despre legea atractiei”.

In plus, vedeta a povestit ca respecta obiceiurile pe cat poate si, chiar daca mancarea traditionala nu ii „ajuta” deloc silueta, nu poate rezista tentatiei sarmalelor. „Cu siguranta voi manca sarmalutele facute de mama, care sunt cele mai bune din lume. Stiu ca ar trebui sa mananc moderat. Eu, personal, nu stau foarte bine la acest capitol, asadar cu siguranta ma voi duce dupa Sarbatori la cateva masaje anticelulitice. Mancarea noastra traditionala este prea gustoasa si, pur si simplu, nu pot sa ii rezist”, a mai adaugat Monica.