Michael Jackson, omagiat de zeci de mii de fani la doi ani de la deces

Michael Jackson, omagiat de zeci de mii de fani la doi ani de la deces

Zeci de mii de fani ai lui Michael Jackson, printre care si multi romani, au postat deja pe Internet mesaje omagiale dedicate artistului de la moartea caruia se vor implini, sambata, doi ani. Pagina oficiala de internet a megastarului a fost invadata de cuvintele celor care l-au indragit pe artist si continua sa o faca, datorita muzicii sale.

”Nu-ti mai botoxa buzele atat de tare. E horror!” Vezi imaginea Biancai Dragusanu care a starnit asemenea reactii!
Cristi Tabara, va fi supus la detectorul de minciuni

"Draga Michael, as putea scrie un milion de cuvinte si toate ar insemna acelasi lucru: esti viata mea, te voi iubi mereu", spune, de pilda, o admiratoare care a semnat Ana Paula. Romanca Petruta Stoica a postat si ea, vineri, un mesaj emotionant: "Mi-e dor de tine si de vocea ta! Iti multumesc pentru mostenirea pe care ne-ai lasat-o. Romania va fi mereu casa ta". Un alt mesaj postat pe site-ul regelui muziciii pop, semnat "Dee", este pe cat de scurt, pe atat de sugestiv: "Michael Jackson. Si cu asta am spus totul". Michael Jackson a incetat din viata in 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, din cauza unei doze de Propofol, un anestezic foarte puternic ce i-a fost administrat de catre doctorul sau personal, Conrad Murray. Decesul s-a produs in perioada in care megastarul repeta pentru o serie de concerte ce l-ar fi ajutat sa isi rezolve o parte a problemelor financiare. Murray, care este acuzat de uciderea prin imprudenta a lui Jackson, a recunoscut ca ii dadea frecvent acest medicament, insa numai la cererea expresa a artistului.

Sora mai mare a lui Michael Jackson, La Toya, sustine ca regele muzicii pop a fost ucis in urma unei conspiratii ce urmarea obtinerea catalogului muzical in care se aflau peste 750.000 de melodii. Michael Jackson este considerat cel mai important nume din istoria muzicii pop. Emblematic pentru cariera lui este albumul "Thriller", lansat in 1982 si vandut in peste 100 de milioane de exemplare, record mondial absolut. Artistul a concertat de doua ori si in Romania, in 1992 si 1996.