Marcel Toader, dialog halucinant cu presupusul amant al Mariei Constantin!

Marcel Toader, dialog halucinant cu presupusul amant al Mariei Constantin!

Noi dezvaluiri legate de divortul dintre Maria Constantin si Marcel Toader ies la iveala. Omul de afaceri se pare ca tace si le face! Dupa ce ar fi fost inselat, Marcel Toader i-ar fi trimis presupusului amant al cantaretei un mesaj personal.
 

Cameron Diaz, topless pentru o revista din Rusia
Monica si Irinel au divortat
Asadar, potrivit unei persoane din apropierea cuplului, omul de afaceri i-ar fi trimis un mesaj barbatului cu care Maria Constantin l-ar fi inselat chiar dupa ce acesta a aflat de tradarea sotiei. Toader l-ar fi acuzat pe barbat ca i-a stricat casnicia.
 
Replica acestuia nu a lipsit si ar fi raspuns ca el nu a fost singurul barbat cu care Maria Constantin si-a inselat sotul. De asemenea, spun sursele, acesta i-ar mai fi spus lui Marcel Toader ca Maria Constantin a fost doar o aventura si chiar s-ar fi oferit sa ii repare omului de afaceri masina in care se spune ca el si cantareata de muzica populara au facut dragoste.
 
Aceleasi surse au dezvaluit ca barbatul cu care Marcel Toader a facut acest schimb de SMS-uri este un barbat influent si nu se teme ca ar putea pati ceva rau in urma scandalului.