Lindsay Lohan a primit 100.000 de dolari de la Charlie Sheen

Lindsay Lohan a primit 100.000 de dolari de la Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen s-a dovedit recent a fi foarte generos cu tanara sa colega, Lindsay Lohan, careia i-a semnat un cec in valoare de 100.000 de dolari, pentru ca aceasta sa-si plateasca din impozitele restante.

Stefan Banica s-a despartit de Andreea Marin!
OSCAR 2012: Detalii de anul acesta si recorduri de-a lungul vremii

Filmarile de la "Scary Movie 5", care au debutat anul acesta in septembrie, le-au dat posibilitatea lui Charlie Sheen, 47 de ani, si lui Lindsay Lohan, 26 de ani, sa se cunoasca mai bine, fiind colegi.Cei doi au fost surprinsi petrecand mult timp impreuna si in afara platourilor, povestindu-si vietile. Cert este ca au subiecte comune, ambii avand probleme cu drogurile si trecand pe la dezintoxicare.

Impresionat de faptul ca mai tanara sa colega se afla in impas, deoarece are o datorie de aproximativ 230.000 de dolari la fisc, pentru impozitele neplatite in 2009 si 2010, Charlie Sheen i-a trimis acesteia un cec de 100.000 de dolari. Miscata de acest gest, Lindsay nu si-a permis sa faca cheltuieli nechibzuite si de data aceasta, si ar fi folosit deja banii pentru injumatatirea datoriei pe care o are catre stat.

Nu se stie daca Charlie Sheen asteapta o "rasplata" de la Lindsay, insa este de remarcat generozitatea acestuia. Dincolo de viata personala tumultoasa, cu multe aventuri si episoade de violenta domestica, Charlie Sheen este recunoscut pentru implicarea sa in diverse acte de caritate si in sprijinirea echipei de baseball preferate, "Cincinnati Reds".