Horia Moculescu, comentarii acide despre Cezar Ouatu

Horia Moculescu, comentarii acide despre Cezar Ouatu

Horia Moculescu a pus in discutie si comentariile din presa straina, care-i pun la indoiala lui Cezar abilitatile de contratenor.

Anna Lesko: „Nu am dormit niciodata cu succesul in pat”
Tania Budi vorbeste despre relatia cu Viziru!

"In schimb, asta cu 'o voce mare' ma face sa ma gandesc ce se intampla cu vocile autentice, nu numai cu cele de contratenori. Am citit in presa din strainatate comentarii care acuza ca el nu este un contratenor autentic si ca a creat un falsetto pe multe pasaje din cantec. Locul 13 se afla totusi in prima jumatate a finalistilor, asta este tot. Sunt suparat ca urmare a declaratiei lui Cezar. N-am mai auzit asa ceva, sa te lauzi ca ai lasat in urma ta o voce deosebita! Asta-i culmea, vorbesti tu, despre tine!", a declarat Moculescu.

Cezar Ouatu a facut primele declaratii la revenirea in tara, artistul explicand ca, daca ar fi participat la Eurovision reprezentand Italia, castiga cu siguranta.

"A fost super la Eurovision. Sunt foarte multumit. Eu cred ca noi am facut istorie, Cezar a ramas in istoria Eurovisionului ca un artist de exceptie si cu o voce extraordinara. Chiar ieri (sambata – n.r.) am primit un compliment sincer, si cu mana pe pieptul meu, din partea lui Loreen, din parte lui Jean Paul Gaultier, personalitati importante. Stim cu totii ca Eurovisionul este o loterie geo-politica. Daca aveam dubla cetatie si participam pentru Italia, cu siguranta castigam. Pana mai ieri eram favorit sa castig titlul… 13 este un loc onorabil, mai ales ca avem Anglia in spate si multe alte tari tari. Artistii care au fost la Eurovision in anii din urma n-au facut cariera de o luna, ca mine. Eurovision este o rampa de vizibilitate mare, ceea ce a fost si pentru mine. Am gasit fani incepand de la BBC… Am fost desemnat cel mai frumos barbat al Eurovisionului din acest an".