Fanii „Avatar” se simt deprimati si au tendinte suicidale pentru ca nu pot vizita planeta Pandora

Dupa ce apuca sa vada superba realizare regizorala a lui James Cameron, unii dintre fanii "Avatar" simt ca nu mai pot rezista

Jennifer Aniston si Angelina Jolie au ingropat securea razboiului
Titanic 3D, pe ecrane din aprilie 2012

in lumea reala. Acestia au inceput sa se ajute unii pe altii cu sfaturi despre cum sa treaca peste depresie si cum sa reziste dorintei de a se sinucide. Fanii peliculei „Avatar2 a regizorului James Cameron, au inceput sa se ajute reciproc pe forumuri din intreaga lume pentru a trece peste depresaia nascuta din imposibilitatea de a vizita Pandora. The Daily Mail relateaza ca acestia au fost fascinati de lumea extraordinara imaginata de Cameron si acum gasesc ca este dificil sa se intoarca in lumea reala.

Pe unul dintre site-urile fanilor, un subiect despre depresia in urma vizionarii filmului a avut peste 1.000 de raspunsuri. Utilizatorul „okoi” a marturisit: „Dupa ce am vazut Avatar prima oara m-am simtit cu adevarat deprimat cand m-am trezit in lumea reala. Peste cateva zile m-am dus sa-l vad inca o data pentru a scapa de sentimentul de depresie si de lipsa de speranta”. Mike a scris: „De cand am vazut filmul am fost deprimat. Vazand frumoasa lume Pandora si toti Na’vi mi-am dorit sa fiu unul dintre ei. Chiar m-am gandit sa ma sinucid, contempland ideea ca daca voi muri as putea renaste intr-o lume similara cu Pandora”.