Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj pentru Ben: “Imi pare bine ca…”

Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj pentru Ben: “Imi pare bine ca…”

Ben a venit la "Insula Iubirii" insotit de iubita lui, Diana, pentru a-si testa iubirea. Cei doi s-au despartit, insa, cu scandal. Prin intermediul contului personal de socializare, bruneta i-a transmis un mesaj fostului partener.
 

Robert De Niro: Ma gandesc sa devin rapper
E celebra, milionara si „fata rea” – Lady Gaga, cadou romantic facut de mana pentru iubit
„Imi pare bine ca te-am vazut. Sper ca esti fericit, si mai sper ceva ca ai sa citesti pana la capat. In ciuda faptului ca m-ai ranit, ca m-ai facut sa ma simt nesemnificativa si mica pe langa tine, cred ca va veni intr-o zi un barbat care sa te contrazica. Uitandu-ma in trecut, lucrul care m-a durut cel mai tare a fost tocmai faptul ca te-am lasat sa ma ranesti.
 
Cand vedeam ca le acorzi mai multa atentie altor fete, eram oarba. Cand imi ignorai mesajele in care te intrebam zi de zi cum merge treaba la munca, eram iar oarba.
 
Dupa tot timpul care a trecut, nu ma mai intreb de ce, stiu deja de ce s-a intamplat. Acum stiu cu exactitate de ce. Da, au fost momente in care m-am simtit foarte ranita de comportamentul tau. Nu o pot nega nici acum, chiar daca ti-ai dori.
 
Insa acum sunt mai inteligenta. Stiu ca daca iti voi purta ranchiuna, iti voi da putere. Stiu ca daca nu te voi ierta, nu voi putea sa gasesc pe altcineva.
 
Daca erai un cavaler, asa cum de multe ori te-ai purtat si ne-am simtit bine, imi spuneai la timp ca nu eu sunt cea pe care o cauti. Stii de ce te iert? Pentru ca esti ca si un copil de 20 de ani, un pustan, nu un barbat. Si a fost greseala mea sa te las sa te joci cu sentimentele mele.
 
Cu toate astea, am invatat multe de la tine. Am invatat lovindu-ma cu capul de prag, dar am facut-o. Sper ca si tu ai invatat ceva din experienta cu mine. Sper ca timpul petrecut impreuna sa te fi facut mai maleabil si sa fi renuntat macar un gram din cate te iubeam eu la orgoliul tau.
 
Pastrez amintirile placute cu tine pentru ca acolo eram fericita. Cele neplacute ti le fac cadou pentru a te gandi mai bine sa nu o ranesti la fel cum m-ai ranit pe mine pe actuala ta iubita”, a scris Diana pe contul personal de socializare.