Cum a comentat Andra intentia INMH de a-i interzice noua melodie

Cum a comentat Andra intentia INMH de a-i interzice noua melodie

Zvonul potrivit caruia reprezentantii INMH vor sa interzica difuzarea celei mai recente melodii ale sale la radio si televizor nu a lasat-o indiferenta pe Andra si si-a expus punctul de vedere.

Daniela Crudu, fara sex de doua luni
Gina Pistol: „Sunt blonda, dar nu sunt proasta, ma complexa Andrei Gheorghe”

Melodia "K la meteo" poate sa fie interzisa daca CNA va da dreptate sesizarii pe care Institul National de Meteorologie si Hidrologie are de gand sa o inainteze pe motiv ca discretizeaza meseria de meteorolog. Andra nu a putut sta cu mainile in san la auzul acestei vesti si a postat pe contul personal de Facebook o replica prin care tine sa lamureasca aceasta neintelegere. "Am aflat astazi un zvon care m-a surprins! Se pare ca INMH ar cere interzicerea piesei "K la meteo" din cauza refrenului. Nu linia melodica ar deranja, ci refrenul! Versurile "Ne mintim, ca la meteo" ar jigni breasla meteorologilor, spun cei care vor ca refrenul sa fie modificat.

Recunosc, nu m-am suparat. Mai degraba m-am amuzat la gandul ca asemenea vorbe ar putea supara pe cineva. Sunt sigura totusi ca e o gluma. Mi-ar parea sincer rau daca ar fi asa, nici o secunda nu am avut aceasta din momentul in care am inceput sa cant piesa. Eu am inteles altfel versurile scrise de Marius Moga. "A minti ca la meteo" este o vorba cunoscuta de multi si nu are legatura cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu stiinta, cu faptul ca uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil si ca nici cele mai bune intentii nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimista sa fie gresita. Cred ca metafora scrisa de Marius este foarte potrivita pentru o relatie si imi place mult. Chiar e numai o figura de stil, nicidecum o jignire. Si as vrea sa mai spun ca eu am incredere in meteorologi! Ma imbrac in functie de buletinele meteo si foarte rar s-a intamplat sa imi iau la mine umbrela degeaba. 🙂 Sper ca si angajatii INMH sa fredoneze piesa! 🙂 si daca vor sa se razbune pe mine, sa-mi spuna ca vine primavara de maine. Desi nu stiu daca i-as crede!", a scris cantareata.