Cu prima-doamna la psiholog

Misterul nu a durat prea mult si iata ca s-a aflat motivul pentru care prima-doamna a Frantei s-a dus la psiholog. Fostul model a urmat sedinte de terapie dupa ce a aflat ca nu este fata barbatului pe care il credea tatal ei. In interviu, Carla Bruni, in varsta de 41 de ani, a marturisit ca tatal ei adevarat era un baietas care canta la chitara clasica si cu care mama ei a avut o aventura de sase ani.

Diana Dumitrescu, din nou goala!
Madonna se pregateste sa spuna „da” pentru a treia oara

A aflat asta numai in 1996, dupa ce Marisa, cea care i-a dat viata, i-a dezvaluit secretul, in timp ce se lupta cu depresia dupa moartea sotului ei, Alberto Bruni Tedeschi, barbatul pe care Carla l-a crezut parintele ei.

„Am avut o viata care a insemnat actiune, complet diferita de psihanalize, pana la varsta de 28 de ani“, a declarat sotia presedintelui francez. Ea a recunoscut ca, atunci cand mama ei, o fosta pianista, i-a spus ca este rezultatul unei aventuri de sase ani cu Maurizio Remmert, supermodelul s-a aruncat trup si suflet in bratele psihologilor.

Astfel, a fost nevoie sa faca opt ani terapie continua, insa Carla a marturisit ca nu s-a intins niciodata pe canapea. „Este artificial pentru mine. Ma simt de parca sunt intr-o farsa. In ultimii doi ani am fost fata-n fata cu analistul meu. Aceasta situatie este mult mai civilizata si m-a ajutat sa vorbesc mai liber.“

Alberto Bruni Tedeschi, care avea 81 de ani cand a murit, s-a mutat impreuna cu familia din Torino, Italia, la Paris, pe cand Carla era doar o scolarita. Gratie averii „tatalui“ ei, frumoasa s-a bucurat de o tinerete lipsita de griji si a devenit model in adolescenta, inainte de a-si incepe aventurile amoroase, alaturi de staruri precum Mick Jagger sau Eric Clapton.

La randul ei, a avut un copil, pe Aurelien, noua ani, dintr-o relatie amoroasa cu filosoful Raphael Enthoven, pe care l-a divortat de sotie. Anul trecut, dupa o poveste de dragoste de doar 80 de zile, Carla Bruni devenea sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Ce secrete mai are oare fostul manechin de dezvaluit?