Cristina Roventa reprezinta Romania la Miss Tourism World 2012

Cristina Roventa reprezinta Romania la Miss Tourism World 2012

Cristina Anamaria Roventa este castigatoarea selectiei nationale a concursului Miss Tourism World si va reprezenta Romania in competitia care va avea loc pe 16 decembrie, la Bangkok, in Thailanda, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Julia Roberts va juca intr-o noua comedie, produsa de ea
SOC: Monica Bellucci, relatie lesbi cu Rosalinda Celentano

Cristina are 26 de ani, 1,76 m inaltime, dimensiuni 92-62-90, este nascuta in Targu-Jiu, dar locuieste in Bucuresti de mai multi ani. Vorbeste patru limbi straine – engleza, franceza, spaniola si italiana -, un atuu foarte important in competitia din Thailanda. De asemenea, a absolvit in paralel cursurile a doua facultati: cea de geografie, sectia turism din cadrul Universitatii Bucuresti, si cea de informatica manageriala din cadrul Universitatii Romano-Americane. Iubitoare de animale, isi doreste ca in viitorul apropiat sa poata infiinta un adapost pentru animalele abandonate si fara stapan.

Finala nationala a avut loc vineri, in Bucuresti, si a fost organizata de agentia ExclusivEvent, detinatoare a licentei Miss Tourism World in Romania.

Finala Miss Tourism World 2012 se va desfasura in acest an in perioada 30 noiembrie – 18 decembrie in Thailanda. Cristina Roventa va concura la gala din 16 decembrie cu alte aproximativ 60 de candidate din lumea intreaga.

Cristina Roventa va fi timp de un an imaginea Miss Tourism World Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia ExclusivEvent in cat mai multe campanii si actiuni de promovare a turismului romanesc.

In anul 2000 a avut loc prima editie a competitiei Miss Tourism World, una dintre cele mai importante concursuri internationale de frumusete desfasurate cu scopul de a promova turismul si schimburile culturale intre tarile participante.

In 2003, reprezentanta Romaniei din acel an, Alina Ciorogariu, castiga prima si singura coroana Miss Tourism World pana in acest moment pentru Romania. Incepand din 2008, Alina Ciorogariu este vicepresedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central in Marea Britanie.