CRBL vorbeste despre calitatile unui barbat adevarat

CRBL vorbeste despre calitatile unui barbat adevarat

CRBL isi aduce aminte cu placere de anii copilariei, pe cand vindea haine second-hand, alaturi de fratele sau.

Channing Tatum: actorul va deveni tata pentru prima data
Pentru Stoian, Capatos este “marele rechin pe care-l uraste cu adevarat”

 

"Pe CRBL toata lumea il cunoaste, pe Edy il cunosc foarte putini. Mama educatoare a fost, tata ceferist, am o sora si un frate. Provin dintr-o familie de romani get-beget, care statea la coada la paine, la unt si se bucurau cand vedeau portocale", a povestit CRBL in emisiunea "Wowbiz". In copilarie, CRBL obisnuia sa faca afaceri cu haine luate de la second-hand, impreuna cu fratele sau.

"La 5 dimineata eram cu fratele la magazinele second-hand si luam hainele de brand. Apoi le coseam, vopseam adidasii si ii vindeam in scara blocului, ca nu era lumina prea buna", a marturisit CRBL. "Veneau a doua zi sa se planga, dar le spuneam ca asa e cu second-hand-urile. Eu voiam doar sa fiu cel mai imbracat, trebuia sa iesi in evidenta ca dansator, trebuia sa am branduri", a mai spus CRBL.

Artistul nu ascunde nici faptul ca a invatat de la mama lui lucruri pe care le fac femeile, pentru a fi un barbat adevarat, astfel ca a invatat sa coasa, cum sa umble cu masina de cusut, stie sa croseteze si cocheteaza si cu andrelele.