Ce spune Smiley despre relatia cu o concurenta de la „Vocea Romaniei”

Ce spune Smiley despre relatia cu o concurenta de la „Vocea Romaniei”

In ultimele zile s-a speculat ca Smiley ar avea o relatie mai mult decat profesionala cu o concurenta de la Vocea Romaniei, Loredana Ciubotaru. Iata ce spune artistul despre asta.

„Like a virgin” la 50 de ani! Uite cum arata Madonna aproape dezbracata!
Claudia Pavel lanseaza o noua piesa, „Crazy!“

"Oi visa eu la cai verzi pe pereti, dar voi ma cam intreceti… Legatura mea cu toti concurentii este strict profesionala. Daca in viata mea ar exista o relatie nu as avea niciun motiv sa nu o recunosc. Pentru moment insa nu e cazul!", le-a transmis Smiley jurnalistilor de monden.

Acestia au scris despre o vizita facuta de Loredana lui Smiley. Aceasta a fost vazuta intrand in locuinta artistului, unde se pare ca ar fi stat pana a doua zi. Juratul de la "Vocea Romaniei" spune ca intalnirea a fost strict profesionala.

"Intalnirea mea cu Loredana face parte dintr-un sir de intalniri pe care le-am avut cu toti concurentii mei de la Vocea Romaniei, pentru a pregati show-urile LIVE… cu unii m-am vazut acasa la mine, cu altii la studio si cu altii la ei acasa – in functie de timp si disponibilitate. Atata tot!"

Smiley este singur de cateva luni, de cand s-a despartit de Laura Cosoi, cu care a avut o relatie de lunga durata. Intre timp, Laura a cunoscut un alt barbat cu care are acum o noua relatie.