Care este adevarata relatie dintre Razvan Simion si parintii Lidiei Buble

Lidia Buble si Razvan Simion sunt protagonistii unei povesti de dragoste, care, desi, a starnit numeroase controverse la inceput, a devenit pe parcurs

Cea mai noua colectie marca Botezatu, la New York Couture Fashion Week
Medici: „Serban Ionescu nu are neuroborelioza. In Romania este epidemie de acest diagnostic”

Lidia Buble si Razvan Simion sunt protagonistii unei povesti de dragoste, care, desi, a starnit numeroase controverse la inceput, a devenit pe parcursul timpului din ce in ce mai frumoasa si mai puternica.

Lidia Buble si Razvan Simion au vorbit deschis despre relatia lor si au relatat ca in cei trei ani de cand sunt impreuna au trecut atat prin momente dificile, cat si prin clipe de reala bucurie. Artista i-a cunoscut familia si copiii partenerului ei si au o legatura stransa, dar Razvan Simion nu a facut cunostinta cu parintii ei.

Intr-un interviu pentru okmagazine.ro, Lidia Buble a marturisit ca are o relatie speciala cu cei doi copii ai lui Razvan Simion si ca, impreuna, fac numeroase activitati, iar artista ii priveste ca pe fratiorii ei mai mici.

„Pe fiul lui, Tudor, l-am cunoscut inainte s-o cunosc pe Ianca, pe Ianca am cunoscut-o dupa cateva luni, dar acum avem o relatie atat de apropiata. Vorbim prin mesaje, eu le trimit poze cu Bubli, pentru ca-mi iubesc mult pomeranianul. Mergem la film impreuna, la shopping, sa mancam, la coafor, la studio. Au venit si la concertele mele si le-a placut, imi asculta piesele. Inainte de a-i cunoaste, am avut emotii, fiindca imi era pe undeva teama sa nu inteleaga gresit lucrurile sau sa ma respinga. Dar Dumnezeu a facut ca lucrurile sa se lege foarte bine de la inceput. Cand vin la Bucuresti, simt ca sunt fratii mei, pentru ca avand frati de varsta lor, cumva asa ii privesc, ca pe doi frati mai mici.” a declarat Lidia Buble pentru sursa citata.

Totodata, Lidia Buble si Razvan Simion au vorbit in cadrul interviului despre realatia pe fiecare dintre ei o are cu parinti celuilalt, iar artista este extrem de iubita de parintii partenerului sau care o numesc „fata noastra mai mica”.

„Parintii mei o iubesc foarte tare. Si ea, din ce am vazut, ii iubeste pe ei si vorbesc des. Culmea, eu vorbesc ceva mai rar cu ei. Ea, in schimb, are conversatii eterne pe telefon…
Lidia Vorbim si despre haine, si despre cum ma aranjez, despre machiaj…Maica-mea ii tot spune parerea ei. Ii zice „fata noastra mai mica“… Daca e pe o raza de 100 de kilometri, ai mei se duc dupa ea la concerte. Eu n-ajung pe acolo ca-i departe, dar ei se duc.” a dezvaluit Razvan Simion.

„Ma suna si-mi zice: Sa nu-ti mai faci freza aia, ca te imbatraneste mult, mama, nu-ti sta bine, asculta-ma. E o draguta! A venit la concertele mele, mi-a adus capsuni, mere din gradina ei. Si porumb fiert…” a completat Lidia Buble.

Desi sunt impreuna de trei ani de zile, Razvan Simion, insa, nu i-a cunoscut pe parintii Lidiei Buble, dar artista afirma ca in viitorul apropiat lucrurile vor fi asa cum isi doresc ei.

„Ai mei sunt doi oameni mai retrasi. Niciodata nu mi-au spus: Vrem neaparat sa-l cunoastem! Nu ma intreaba lucruri. Au incredere foarte mare in mine, iar eu vreau sa se intample toate lucrurile natural. Sunt convinsa ca in viitorul apropiat lucrurile vor fi asa cum ne dorim noi.” a marturisit deschis Lidia Buble

„Acolo e o chestiune mai dificila, eu o inteleg, nu tine de interuman, cat de interconfesional. Dar lucrurile se vor aseza.” a mai completat Razvan Simion pentru sursa citata.