Bomba sexy din showbiz, propunere perversa din partea milionarului Nick Radoi!

Bomba sexy din showbiz, propunere perversa din partea milionarului Nick Radoi!

Afaceristul Nick Radoi pare de neoprit atunci cand vine vorba de femei frumoase, recent „atacand” o bomba sexy, careia i-a facut o propunere perversa.
 

Glenn Close intr-un film despre Susan Boyle
Jim Carrey a devenit bunic la varsta de 47 de ani
Considerat un mare consumator de trufandale, milionarul Nick Radoi a abordat-o recent pe o „diva” din showbiz ravnita de fotbalisti celebri si artisti de top. Cea care a dat in vileag totul a fost chiar bomba sexy, aceasta marturisind reporterilor SPYNEWS ca a pus punct relatiei inainte ca aceasta sa inceapa, dupa ce a primit o propunere deocheata din partea milionarului Radoi.
 
Tanara, care a preferat sa nu ii divulgam identitatea, a dezvaluit reporterilor nostri ca totul a inceput pe un site de socializare si ca a discutat nopti la rand cu afaceristul. Dupa ce milionarul i-ar fi marturisit ca este dispus sa faca orice pentru a o avea o noapte in pat si ca o va satisface cum doar el stie sa o faca, a venit cireasa de pe tort. „Mi-a propus sa facem sex in trei si sa ma duc la el cu o prietena. Din acel moment, nu am mai discutat”, a spus „ispita” care l-a lasat pe milionar cu buza umflata.