Antonia s-a despartit de sotul ei

Antonia s-a despartit de sotul ei

Au o fetita de doi ani si pana mai ieri mariajul lor parea perfect! Problemele insa nu i-au ocolit! In urma cu trei saptamani, Antonia si Vicenzo s-au despartit, dar au decis sa locuiasca in continuare impreuna, de dragul copilului.

Monica Barladeanu, in lacrimi. Cine e barbatul care a facut-o sa planga?
Sore nu se mai marita anul acesta! Ce-a putut sa spuna despre nunta

Bomba in showbiz-ul romanesc! Antonia, cea mai tanara mamica din zona muzicala s-a despartit de sotul ei. Potrivit surselor din anturajul artistei, ea a fost cea care a facut marele pas. Se pare ca, problemele au inceput in urma cu ceva timp cand, Vincenzo i-ar fi reprosat ca sta foarte putin acasa si ca fetita lor isi doreste sa petreaca timp cu mamica ei si nu au nicio legatura cu infidelitatea. Ce-i drept, contactele si concertele o tin pe Antonia departe de familie, dar, din pacate, acesta este riscul pe care il implica o astfel de meserie. Asadar, discutiile dintre ei s-ar fi accentuat iar, potrivit unor surse de incredere, in urma cu trei saptamani, Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo sa se desparta, spunandu-i ca are nevoie de o pauza. Se pare ca dorinta cantaretei a picat ca un trasnet pentru sotul ei, care, potrivit apropiatilor, sufera cumplit.

Despartirea s-a produs, insa, extrem de discret, mai ales ca cei doi, au decis sa continue sa locuiasca impreuna de dragul fetitei de doi ani.