Andra, colaborari inedite pe noul album

Andra, colaborari inedite pe noul album

Dupa succesul nebun ingistrat cu melodia "Inevitabil va fi bine", care are peste 9 milioane de vizualizari pe YouTube in doar o luna de la lansare, Andra puncteaza o noua etapa in cariera.

Andreea Balan e posesiva in dragoste
Dorian Popa se retreage din “Pariu cu viata”

Cantareata lanseaza albumul "Inevitabil va fi bine", care cuprinde colaborari de exceptie ale Andrei cu Vunk, Marcel Pavel si What's Up.

"Pentru piesa 'K la Meteo' am avut placerea sa lucrez cu What's Up, iar colaborarea noastra nu s-a incheiat acolo, pentru ca el este unul dintre compozitorii single-ului 'Inevitabil va fi bine'. Cu baietii de la Vunk ma intalneam la toate evenimentele si era pacat sa nu facem o piesa impreuna, iar cu Marcel Pavel ma stiu de foarte mult timp si toata lumea ne sfatuia sa cantam impreuna", a declarat Andra.

Pentru noul album s-a muncit extrem de mult, cantareata colaborand cu trei compozitori: Marius Moga, Adrian Cristescu si Cristi Nistor. Parte din succesul piesei "Inevitabil va fi bine" este si faptul ca in clip apar foarte multi artisti, printre care Smiley, Cabron, Mihai si Sorin de la Akcent, Delia, Connect-R, Marius Moga, CRBL, What's UP, Ciprenko, Madalina si Alina de la Red Blonde si Valentin Luca.