Actrita musulmana din Harry Potter, amenintata cu moartea de tatal si fratele sau

Actrita musulmana din Harry Potter, amenintata cu moartea de tatal si fratele sau

 "Curva" si "gunoiul" a indraznit sa se intalneasca cu un baiat care nu e musulman. Afsha Azad, cea care a jucat-o pe micuta vrajitoare Padma Patil in filmul "Pocalul de Foc" din seria Harry Potter, are 22 de ani si a fugit pe fereastra dormitorului ca sa scape cu viata din mainile tatalui si fratelui ei.

Tandreturi intre Printesa Danemarcei si Theodor Paleologu
Madalin Ionescu – surprins in ofsaid la Viena cu Cristina Siscanu

Afsha Azad s-a dus la politie si a depus plangere impotriva tatalui si fratelui ei. Acestia, Abdul Azad, care are 53 de ani, si Ashraf, 28, au fost acuzati si chemati la tribunal, in Manchester, pentru ca au batut-o si au amenintat-o ca o omoara, insa nu au putut fi condamnati. Afsha a refuzat sa ofere mai multe detalii in sala de judecata, insistand ca arestarea tatalui si fratelui ei ar pune-o intr-un real pericol. Tatal ei nu a putut fi obligat de instanta decat „la a pastra pacea timp de un an”, iar fratele ei a fost eliberat pe cautiune, urmand sa primeasca o sentinta ulterior, pe 21 ianuarie, pentru ca a batut-o. Totul s-a intamplat pe 21 mai, scriu mai multe ziare englezesti, cand fratele Afshei a intrat urland in casa, trezindu-si tatal „sa faca curatenie in privinta fiicei lui”, „un gunoi” si „o curva”, care isi da intalniri cu barbat care nu e musulman.

„Omoar-o!”, tipa el la tatal sau, iar acesta s-a aratat de acord, intrucat nu vroia ca fiii sai sa faca puscarie pentru asta. Afsha s-a refugiat in dormitor, de unde a si fugit, pe geam. Avea sa spuna la politie, a doua zi, ca tatal si fratii sai au incercat sa-i impuna si o casatorie aranjata.