Actorul Ion Lucian se simte bine, iar azi se intoarce pe scena

Artistul Ion Lucian a fost internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, dupa un puseu de tensiune.

Jennifer Aniston nu are nevoie de barbat pentru a face copii
Teo Trandafir se intoarce la munca

Spectacolul intrerupt, miercuri, din cauza problemelor de sanatate ale artistului, se va relua pe 31 ianuarie. „Starea domnului Ion Lucian a evoluat favorabil si in momentul de fata nu sunt probleme deosebite”, a declarat pentru REALITATEA.NET, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita. Joi, medicii au decis sa-l mute intr-un salon al sectiei de cardiologie. In noiembrie 2008, Ion Lucian a fost internat la Spitalul Universitar „Elias”, pentru efectuarea unor investigatii de control, din cauza unor suferinte gastrice.

Actorul s-a nascut in 1924 la Bucuresti si este cunoscut ca actor de comedie. Director al teatrului pentru copii Excelsior si societar de onoare al Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, este cunoscut pentru roluri din filme ca „Titanic vals” si „D-ale carnavalului”. Printre realizarile sale se numara punerea in scena a unor piese de Eugen Ionescu si a unui spectacol propriu pentru copii, „Cocoselul neascultator”.