1000 papusi Nadia våndute påna acum

La o luna de la momentul lansarii, 6 decembrie 2009, Papusa Nadia Comaneci a fost vånduta in aproximativ 1000 de exemplare

Lady Gaga si Lilly Allen, printre artistii nominalizati la Brit Awards
Madonna, un nou look la 50 de ani, mult mai natural

, o parte din fondurile incasate urmånd sa fie folosite pentru sprijinirea gimnasticii romånesti. Papusa a fost lansata de Fundatia Nadia Comaneci, in cadrul programului „10 pentru gimnastica“, care isi propune sustinerea tinerelor sportive, care se antreneaza in scolile de gimnastica din Romånia. Aradeanca, fabrica unde se produce papusa, a lucrat la capacitate maxima pentru a acoperi cererea din luna decembrie. La ora actuala se lucreaza pentru aprovizionarea retelei de distributie. Incepånd din luna februarie, papusa Nadia va putea fi achizitionata si din retelele Cora, Auchan, Compania de librarii, pe långa magazinele Diverta, de unde a putut fi cumparata inca din ziua lansarii. De asemenea, papusa poate fi comandata si online, pe site-ul www.hometech.bizoo.ro.

Pretul cel mai mare platit pentru o papusa Nadia a fost de 200 dolari si a fost rezultatul unei licitatii online pentru o papusa cu autograful gimnastei, pe care a cåstigat-o o admiratoare a acesteia din Malaysia. „Publicul din Romånia a primit bine papusa Nadia Comaneci. Regretul nostru este ca in luna decembrie capacitatea de productie nu a fost pe masura cererii, insa din februarie vom aduce papusa Nadia in mai multe orase din tara, reteaua de distributie devenind mult mai larga“, declara Virgil Munteanu, directorul general al Fundatiei Nadia Comaneci.