Vor fi sau nu artificii de Revelion la Iasi? Primaria asteapta decizia ISU

Edilul a spus ca deocamdata nu sunt confirmari certe cu privire la artistii care vor concerta Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat ca buget

Capusele isi fac de cap
Scandalul de la Politia Locala, incheiat cu victoria fostului lider de sindicat

Edilul a spus ca deocamdata nu sunt confirmari certe cu privire la artistii care vor concerta

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat ca bugetul alocat pentru concertul in aer liber de Revelion va fi mai mic decat cel de anul trecut. Edilul a precizat ca nu stie daca va fi si un foc de artificii, dupa ce ISU si Politia au interzis spectacolul pirotehnic de Zilele Orasului.

Edilul a spus ca deocamdata nu sunt confirmari certe cu privire la artistii care vor concerta. Insa, in acest an Iasul va cheltui pana in 600.000 de lei pentru spectacolul la trecerea dintre ani.

Intrebat daca va fi organizat si un foc de artificii, dupa ce Politia si ISU au interzis spectacolul pirotehnic din 15 octombrie, de Zilele Orasului, primarul Mihai Chirica a spus ca deocamdata nu s-a luat o decizie.

Pe 31 decembrie 2017, spectacolul de Revelion a fost organizat la Iasi in Piata Palatului Culturii si a costat peste 650.000 de lei.

Municipalitatea ieseana intentioneaza realizarea unui program specific de Sarbatori. Vor fi organizate si „Sarbatori de iarna in cartiere”, „Mos Craciun in Oraselul Copiilor”, „Animatie pe tema lui Mos Craciun”, „Colindatori la Primarie”, Serbarea Pomului de Craciun” etc. Suma alocata, care acopera inclusiv Ziua Unirii Principatelor Romane (24 ianuarie), se ridica la 740.000 de lei.

In privinta organizarii Revelionului in strada, primarul Mihai Chirica a precizat ca incasarile obtinute in cadrul Sarbatorilor Iasului vor fi folosite pentru a acoperi cheltuielile necesare.