Viorel Ionel Nacu  demis din functia de subprefect

Viorel Ionel Nacu demis din functia de subprefect

Premierul Emil Boc a decis in sedinta de Guvern, incetarea exercitarii temporare a functiei de subprefect de Iasi de catre Viorel Ionel Nacu. Amintim ca Viorel Nacu a fost numit subprefect in luna octombrie 2009, fiind promovat de la Oficiul Judetean de Consultanta Agricola.

Iesenii au dat iama la redeschiderea Media Galaxy. Au gasit si tigai
Masina de teren Hyundai furata in Italia, depistata de politisti la Albita

El se alatura atunci echipei formate din prefectul Dragomir Tomaseschi si subprefectul Cristian Angheluta. Ultimii doi isi vor continua activitatea in Prefectura Iasi. Ieri, prefectul de Iasi, Dragomir Tomaseschi, a confirmat demiterea din functia de subprefect a lui Viorel Ionel Nacu.

Numele lui Lucian Flaiser este cel mai vehiculat pentru functia ramasa vacanta. Surse din conducerea PD-L sustin acelasi lucru: fostul sef al Consiliului Judetean are cele mai mari sanse sa fie numit subprefect. Lucian Flaiser este unul dintre cei mai vechi oameni din administratia locala. Dupa Revolutie, a intrat in politica, in FSN, fiind numit subprefect. A fost, pe rand, consilier judetean, vicepresedinte al Consiliului Judetean, prefect al judetului Iasi si presedinte al Consiliului Judetean. Inainte de alegerile locale din 2008, Lucian Flaiser si-a dat demisia din PSD si s-a inscris in PD-L. T.B.