Viceprimarul PD-L, Gabriel Grigore, tratat cu „spatele” in Primarie

Viceprimarul PD-L, Gabriel Grigore, tratat cu „spatele” in Primarie

Dispozitiile si adresele semnate de alesul Iasului sunt ignorate de Biroul de Investitii. Viceprimarul a solicitat informatii despre Esplanada Oancea si alte contracte ale primariei inca din luna iunie. Pana acum nu a primit nici un raspuns. A revenit pe 12 ianuarie cu o noua adresa in care cerea lamuriri privind suplimentarile de la esplanada. Termenul limita dat de viceprimar a expirat ieri. Din nou, tacere la Biroul de Investitii.

Garda de foc la UPU „Sf. Spiridon”
Ajutoare de urgenta pentru cei mici

Singura solutie gasita de edil este legea liberului acces la informatii, la care apeleaza de obicei cetatenii. „Am constatat o oarecare lentoare in furnizarea informatiilor si pentru ca sunt mereu scos in fata, avand atributii, dar neprimind informatii, m-am hotarat sa apelez la doua solutii: o prima solutie ar fi afisarea aici in secretariatul cabinetului viceprimari a tuturor dispozitiilor pe care le dau, astfel incat toata lumea sa fie la

curent cu ce am cerut. O alta initiativa: se va depune in paralel la centrul de informare pentru cetateni a unei copii a dispozitiilor pe care le dau sperand ca, conform legii 544 voi primi acele informatii in 30 de zile”, a declarat viceprimarul PD-L, Gabriel Grigore. T.B.