Unde se gasesc cele mai ieftine garsoniere in Iasi

Unde se gasesc cele mai ieftine garsoniere in Iasi

Potrivit unei analize realizate de www.imobiliare.ro, pretul mediu de achizitie pentru o locuinta cu o camera situata intr-unul dintre marile orase ale tarii graviteaza de cele mai multe ori in jurul pragului de 30.000 de euro. Cu toate acestea, cumparatorii cu un buget limitat pot deveni proprietari chiar si cu 15.000 de euro sau mai putin.

Un copil de sapte ani a baut antigel
LOVITURA GREA pentru Crin Antonescu! Iata RASPUNSUL NAUCITOR al lui Ponta

In mod firesc, cele mai accesibile locuinte sunt garsonierele situate in blocuri vechi, de regula confort 2 sau 3, insa, pe alocuri, in aceasta marja de pret se incadreaza si apartamente monocamerale confort 1. 

In Iasi, pretul mediu cerut pentru o unitate locativa de 34 de metri patrati este 28.228 de euro. In zona Baza III, o locuinta monocamerala de 18 metri patrati utili este scoasa la vanzare la un pret de 10.000 de euro, negociabil. Proprietatea este situata la etajul al doilea din patru al unui bloc vechi, a fost recent renovata si este dotata cu un aparat de aer conditionat. La acelasi pret poate fi cumparata si o garsoniera de 17 metri patrati situata in zona Frumoasa. Locuinta este recent renovata si amenajata (dispune de gresie, faianta, parchet, ferestre termoizolante) si se vinde mobilata.