Un tanar din Iasi a fost condamnat la inchisoare dupa ce a intrat pe contul de Facebook al iubitei sale

O poveste de iubire intre doi studenti de la Iasi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crima Organizata. Ca sa gasesca dovezi despr

Imprumut pentru asfaltare semnat la Iasi
Liderii noului partid Miscarea Populara au fost prezenti astazi la Iasi

O poveste de iubire intre doi studenti de la Iasi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crima Organizata. Ca sa gasesca dovezi despre infidelitatile iubitei, tanarul gelos i-a accesat contul de pe o retea de socializare. Furioasa, fata l-a reclamat pentru infractiuni informatice.

Totul a inceput in primavara anului 2017 de la banuiala barbatului ca iubita sa il inseala. Cei doi au avut o relatie vreme de trei ani pana cand tanarul a plecat la munca in alt judet. Fiindca relatia la distanta nu prea mergea, tanara a cerut o pauza. Se pare ca in acest timp fata il insela pe barbat si acesta deja intrase la banuieli, scrie observator.tv.

Manat de gelozie si avand parolele acesteia a intrat pe contul de Facebook al tinerei unde a descoperit ca iubita sa discuta cu un alt barbat si chiar ii trimitea si poze deocheate acestuia.

Cand fata si-a dat seama ca este spionata de cel care i-au fost iubit ani de zile a mers la DIICOT si a facut o plangere. Astfel acesta a ajuns sa fie urmarit penal pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Ulterior se pare ca cei doi s-au impacat iar tanara si-a retras plangerea, era insa deja prea tarziu fiindca dosarul era pe masa judecatorilor.

Barbatul care a intrat pe contul de Facebook al iubitei a fost condamnat definitiv la 11 luni de inchisoare cu suspendare si are de executat 60 de ore de munca in folosul comunitatii.