Un sofer sucevean si-a facut intrarea in Iasi cu o amenda usturatoare, de 1.300 de lei

S-a ales si cu suspendarea permisului de conducere u vezi ce contraventie grava a comis! Un sucevean a fost amendat cu 1.300 de lei si apoi a primit

Tineri din Iasi, prinsi in flagrant in timp ce santajau o eleva cu poze compromitatoare
Lucrari de modernizare in zona Bucium – Barnova

S-a ales si cu suspendarea permisului de conducere u vezi ce contraventie grava a comis!
Un sucevean a fost amendat cu 1.300 de lei si apoi a primit si sanctiunea retinerii permisului de conducere deoarece nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferata de la Letcani, desi semnalele acustice si luminoase atentionau venirea trenului. In aceeasi zi, in urma unei actiuni a politistilor de la Rutiera, nu mai putin de cinci soferi au fost amendati pentru ca nu au respectat legislatia rutiera in apropierea trecerilor de cale ferata. „Un barbat in varsta de 30 de ani, din judetul Suceava, a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1.305 lei, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile, intrucat a condus un autoturism pe DE 583, iar la o trecere la nivel cu calea ferata, nu a oprit desi semnalele acustice si luminoase erau in functiune“, a precizat Anca Vijiac, din cadrul Politiei Iasi.

In aceeasi zi, adica pe 2 noiembrie, politistii rutieri au dat 117 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 31.465 lei, dintre care 45 au fost date pietonilor, iar 67 au fost date soferilor, pentru alte abateri. De asemenea, politistii au retinut un certificat de inmatriculare si sase permise de conducere, dintre care unul a fost ridicat pentru nerespectarea trecerilor la calea ferata.